Låt oss presentera 

Boende och Anläggningen

Berga Naturbruksgymnasium är en stor vacker anläggning. 
Stora rymliga boxar, rum åt alla och oändligt med hagar och gräsytor. Det finns 1 stor utebana (framridning på skissen), en mindre och ett stort ridhus (tävlingsbana på skissen), alla med fibersand som underlag. 

Stallarna är uppdelade i olika byggnader kring varandra vid "stallområdet", där kommer även parkering av transporter att ske. I närheten av stallarna kommer camping att finnas för dem som inte väljer att bo i boendebyggnaderna. Campingen kommer som de ser ut idag INTE ha några elplatser. 

Eftersom området är stort rekommenderar vi även att man tar med en cykel om man inte gillar att promenera. Och då det finns begränsat med sittplatser vid banorna gärna en stol.

Vårt mål är att göra ett "tävlingsområde" för publik, tävlande och utställare. 

Stallarna kommer vara öppna mellan kl 06-22 och sköts av stallansvarig. Vi kommer ge frukost till alla hästar om detta placeras framför boxdörren kvällen innan. 

Det finns möjlighet att köpa lunch och fika på tävlingsplatsen 


Vi hoppas ni skall trivas under SM-helgen! 

Bokning av boende

Camping:

Vill man ta med sig Husvagn eller tält är man välkommen att bo på campingen. Underlaget är gräs och i dagsläget kan ingen el erbjudas. Kök, dusch och toalett finns i anslutning. Samt möjlighet att ladda mobil.

Pris (utan el): 350 kr (ons-sön)  Betalas in till konto och märks med "CA ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn"

Kontonummer: 8270-1 ,048 34 721-5
Maila: kontakt-fjordsm2020@outlook.com vid bokning och meddela hur många husvagnar det gäller och kontaktperson samt telefonnummer. Bokningen är giltig efter att du betalat. 

(Kontonumret kan behöva skrivas på följande sätt om ovan inte fungerar: 8270 048347215 eller 82701 48347215) 

Bokning av Camping kan ske fram tom 13/7, därefter mot avgift.

Avbokning med rätt till återbetalning skall ske senast den 6/7

SE BOKNINGARNA: KLICKA HÄR

Camping med el:

Vi kan erbjuda ett förmånligt pris på Östnora Camping som ligger ca. 10 min bilfärd från Berga. Pris: 280 kr/natt om man uppger att man ska rida på fjordsm på Berga Naturbruksgymnasium. 
Kontakt hittar du här: https://www.ostnoracamping.nu/

Rum:

Det går bra att boka rum som ligger på anläggningen. Det är enkelrum (en person/rum) som erbjuds, alltså med en sängplats. Inga extra madrasser är tillåtna i rummen, detta pga brandtillståndet. 
Pris 400 kr/natt/rum. Städning skall utföras av den som hyr rummet, enligt anvisningar. Betalas in till konto och märks med "Rum ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn"
Kontonummer: 8270-1 ,048 34 721-5

Bokning kan ske tom 6/7

Inga djur är tillåtna på rummen. 20-30 st av rummen har täcke och kudde, vi önskar att ni medtar detta om möjligt. Meddela oss om ni inte får med er täcke och kudde.

Litet kök och micro finns i anslutning till rummen och får nyttjas.

Maila: kontakt-fjordsm2020@outlook.com vid bokning och meddela antal rum och kontaktperson samt telefonnummer . Bokningen är giltig efter att du betalat.

(Kontonumret kan behöva skrivas på följande sätt om ovan inte fungerar: 8270 048347215 eller 82701 48347215) 

Avbokning med rätt till återbetalning skall ske senast den 6/7

SE BOKNINGARNA: KLICKA HÄR

Hotell:

I samarbete med Quality Hotel Winn Haninge kan vi nu erbjuda bra priser på deras rum.
Hotellet ligger ca. 15 min med bil från anläggningen. Alla priser är pris från en summa och uppåt, vi kan ej garantera dessa priser så boka i tid. 

Priser från:

Enkelrum: 590 kr
Dubbelrum: 790 kr
Trippelrum: 1040 kr
4-bäddsrum: Förfrågan till hotellet krävs
5-bäddsrum: Förfrågan till hotellet krävs
6-bäddsrum: Förfrågan till hotellet krävs

Alla priser är kr/natt

Se till och boka i god tid så att du vet att du får ett rum!

Bokas per mail till: q.winn.haninge@choice.se eller 08-745 75 00